Αγωνιστικά Νέα 9-10/6 2012

Tο Σαββατοκύριακο 9-10/6 2012 η ομάδα μας CABILIS PERFORMANCE έλαβε μέρος με αγωνιστικά αυτοκίνητα και υποστήριξη σε 2 διαφορετικά είδη αγώνων. Με το καινούριο απόκτημα του ο’’SAKIS’’ πρωτοεμφανιζόμενος σε αγώνα cirquit κατάφερε έναν εξαιρετικό χρόνο στα χρονομετρημένα του Σαββάτου 1m4sec677 έπειτα από συστηματική δουλειά και επεξεργασία των δεδομένων μετά τις δοκιμές!!

Το Golf IV kit car αποδείχτηκε super αξιόπιστο και αρκετά σταθερό σε διάρκεια γύρων. Η σχάρα της εκκίνησης μας βρήκε στη 2η θέση με πολύ δύσκολο αγώνα. Μετά από σχετική μάχη με πολύ δυνατότερους συνδυασμούς αυτ/των με πολύ υψηλότερη ιπποδύναμη σχεδόν διπλάσια της δικής μας ο SAKIS έδωσε και θέμα και θέαμα στους θεατές κατακτώντας την 2η θέση στην ΓΕΝΙΚΗ ΤΗΣ OPEN κ την 1η θέση στην OPEN 1.

Στον ΑΓΩΝΑ RALLY SPRINT ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΕΛΑΒΑΝ μέρος 2 αυτ/τα της κατηγορίας Ε11 και τα 2 αυτ/τα είναι VOLKSWAGEN GOLF II.Το ένα πλήρωμα Μ.ΚΥΡΙΑΝΙΤΑΚΗΣ-Σ.ΦΑΡΑΝΤΑΚΗΣ ερχόμενο από την ΚΡΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ιδιαίτερες γνώσεις του συγκεκριμένου RALLY SPRINT όντας ο 1ος αγώνας του πληρώματος εκτός ΚΡΗΤΗΣ πραγματοποιώντας σχετικά λίγες δοκιμές (αναγνωριστικά περάσματα) κατάφερε και στα 2 σκέλη του αγώνα να πετύχει την πρώτη θέση γενικής με 1ο ΣΚΕΛΟΣ 7.01.40 κ 2ο ΣΚΕΛΟΣ 6.59.67 ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ κ την νίκη στην κλάση του. ΚΟΡΥΦΑΙΟ λαμβάνοντας υπόψη και την κούραση του ταξιδιού έχοντας φτάσει μετά από ταξίδι ΚΡΗΤΗ-ΑΘΗΝΑ-ΒΕΛΒΕΝΤΟ αργά το μεσημέρι του Σαββάτου.

Το 2ο πλήρωμα με αντίστοιχο αυτ/το Θ.ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΟΥ Ι.ΤΣΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ έχοντας λάβει μέρος στον αγώνα άλλη μια φορά είχαν πιο χαλαρό πρόγραμμα. Με καλύτερες δοκιμές έκαναν έναν άνετο αγώνα ευχάριστο θα έλεγα με στόχο να πετύχουν ότι καλύτερο μπορούσαν χωρίς να ρισκάρουν επέτυχαν τον 2η θέση Γενικής 1ο σκέλος 7.05.15 και 2ο σκέλος 7.05.68 και τον 2η θέση κλάσης ένα αποτέλεσμα που πιστοποιεί το επίπεδο του πληρώματος (ζεύγος ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ) και την προετοιμασία του αυτ/του τους. Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους για ένα καταπληκτικό Σαββατοκύριακο με εξαιρετικές επιτυχίες σε επίπεδο cirquit κ RALLY από την ομάδα μας και τα πληρώματα μας.